wms-software.eu

Selecteer uw WMS

Zoekt u een warehouse management systeem?

Welke WMS-pakketten zijn geschikt voor uw warehouse? Onafhankelijk adviseur Jeroen van den Berg heeft op basis van twee decennia WMS-ervaring een online selectietool ontwikkeld. Hebben WMS-aanbieders ervaring in uw branche? Gebruiken ze moderne technologie? Hebben ze een ervaren team achter de hand? Kies eenvoudig de selectiecriteria die u belangrijk vindt en onze online WMS-tool stelt geheel kosteloos een shortlist op maat voor u samen.

Vervolgens neemt onze adviseur contact met u op om telefonisch de resultaten te bespreken en uw vragen over selectie en implementatie van WMS te beantwoorden. Na het gesprek ontvangt u bovendien gratis het boek Highly Competitive Warehouse Management, uitsluitend als u daadwerkelijk op zoek bent naar een WMS. Ten slotte brengen we u in contact met maximaal 5 WMS-aanbieders waarmee u vrijblijvend van gedachten kunt wisselen over de mogelijkheden van hun pakketten.

De diensten van wms-software.eu zijn geheel gratis:

Publicaties

WMS-selectie

Het rapport WMS-selectie laat in 10 stappen zien hoe je een nieuw WMS-pakket selecteert. Met dit stappenplan van het stroomlijnen van processen tot aan het onderhandelen van contracten haal je het meest uit je nieuwe WMS. Een must-read voor iedereen die een WMS-project start.

WMS-pakket of zelfbouw?

WMS-pakketten zijn in de loop der jaren sterk geëvalueerd. Toch zien we nog steeds bedrijven die zelf een WMS op maat laten bouwen. Wat is verstandiger: make or buy? Een inventarisatie onder grote logistiek dienstverleners laat een duidelijke voorkeur voor pakketsoftware zien in het rapport WMS-pakket of zelfbouw?

Highly Competitive Warehouse Mgt

Waarom zijn sommige distributiecentra in staat om excellente prestaties te leveren terwijl veel anderen dagelijks worstelen om de goederen de deur uit te krijgen? In het boek ‘Highly Competitive Warehouse Management‘ ontrafelt auteur Jeroen van den Berg de geheimen van best-in-class magazijnen en biedt een systematisch en flexibel actieplan voor verbetering tot best-in-class niveau.

Warehouse Maturity

In het boek Highly Competitive Warehouse Management ontwikkelt Jeroen van den Berg een actieplan voor de continue optimalisatie van distributiecentra. De kern van deze aanpak is de warehouse maturity scan. Het rapport Warehouse Maturity: Key to Best-in-Class Performance geeft een kwantitatieve analyse van de volwassenheid van Nederlandse warehouses.

Nieuws

 

Hoe selecteer je een WMS?

 • 28 januari 2018
 • By
 • In Nieuws
 • No Comments

Het belang van WMS neemt snel toe. Voorraadbeschikbaarheid en klantenservice zijn belangrijker dan ooit en dat zet bedrijven aan om te zoeken naar een warehousemanagement systeem. Begrijpen dat een WMS nodig is is één aspect, het juiste pakket vinden is iets anders. Hoe selecteer je een WMS en waarop moet je letten bij de aanschaf […]

Deze WMS-selectietool matcht bedrijven met de juiste aanbieders

 • 18 januari 2018
 • By
 • In Nieuws
 • No Comments

WMS-expert Jeroen van den Berg heeft een gratis online selectietool ontwikkeld die logistiekelingen moet ondersteunen bij de zoektocht naar een nieuw warehouse management systeem (WMS). Wie op zoek is naar een nieuw WMS, bepaalt op wms-software.eu zelf de selectiecriteria voor het WMS-pakket. Gebruikers kunnen onder meer selecteren op ervaring in de branche, prijsklasse, technologie, functionaliteit […]

Selectietool WMS moet keuze vereenvoudigen

 • 17 januari 2018
 • By
 • In Nieuws
 • No Comments

Kiezen van de juiste WMS moeilijk? Een nieuwe selectietool voor de Benelux moet dit proces vergemakkelijken. WMS expert Jeroen van den Berg heeft een online WMS selectietool ontwikkeld. In de tool heeft Van den Berg zijn kennis gebundeld. Het doel: de WMS keuze vereenvoudigen. “Ik was op zoek naar vernieuwende manieren om bedrijven te helpen”, […]

Contact

Wie zijn wij?

wms-software.eu is een initiatief van adviesbureau Jeroen van den Berg Consulting. Jeroen van den Berg is sinds 1997 actief als onafhankelijk WMS-expert. Hij heeft als adviseur vele WMS-selecties begeleid voor bedrijven in de Benelux. In 2018 startte hij wms-software.eu, een nieuw initiatief om de selectie van WMS te vereenvoudigen. Op basis van zijn ervaring heeft hij de belangrijkste keuzecriteria bij elkaar gebracht in een online selectietool. De tool geeft een shortlist op maat en via een telefonisch consult krijgen gebruikers tips en adviezen.

Stuur ons een bericht