wms-software.eu

You Are Viewing

News

Selectietool WMS moet keuze vereenvoudigen

Kiezen van de juiste WMS moeilijk? Een nieuwe selectietool voor de Benelux moet dit proces vergemakkelijken.

WMS expert Jeroen van den Berg heeft een online WMS selectietool ontwikkeld. In de tool heeft Van den Berg zijn kennis gebundeld. Het doel: de WMS keuze vereenvoudigen. “Ik was op zoek naar vernieuwende manieren om bedrijven te helpen”, verklaart Van den Berg zijn tool. “Ik merkte in mijn eigen projecten dat doorgaans 3-4 criteria de doorslag gaven bij de keuze van een shortlist. Al waren het wel telkens andere criteria. De onderscheidende criteria heb ik samengebracht.”

De tool bevat onder andere de criteria: ervaring in een branche, prijsklasse, technologie, functionaliteit en de supportorganisatie van de WMS-aanbieder. “Nu kan iedereen online zijn keuzes bepalen. De online selectietool vertelt welke WMS-aanbieders het beste passen. wms-software.eu is een onafhankelijke selectietool voor WMS in de Benelux. De online tool is kosteloos.

Keuze voor nieuw WMS

Er zijn vele redenen om op zoek te gaan naar een nieuw warehouse management systeem (WMS). Het pakket is verouderd of het bedrijf groeit uit z’n jasje. “Het is essentieel dat mensen naar de toekomst kijken bij het selecteren van een nieuw WMS”, aldus Van den Berg.

Flexibiliteit is de heilige graal als het om WMS gaat. De keuze groeit, nu steeds meer nieuwe bedrijven zich op de WMS markt begeven. En de nieuwkomers worden steeds beter.

Bron: Logistiek.nl